Met de Champ app bepaald je zelf hoe, waar en wanneer je sport. Van bootcamp tot yoga en van suppen tot surfen, zonder ergens vast aan te zitten. Je kan kiezen uit meer dan 27.000 sportactiviteiten door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt! Maar hoe doe je dat, dat leggen we aan de hand van onderstaande stappen uit.

Sport bij jou in de buurt:

1. Open de Champ app en ga in de menubalk onderin je scherm naar "Sportlocaties"
  2. In de zoekbalk kan jij zoeken op; plaatsnaam of soort sport
  3. Zet eventueel filters aan om jouw workout nog makkelijker te vinden
  4. Zie jij een toffe locatie? Klik er op en kies vervolgens de les die jij graag wil doen
  5. Rond de bestelling af en jij ontvangt de boekingsbevestiging in de mail
  6. Neem vervolgens nog even contact op met de locatie om een datum en tijd af te spreken

Uitgelicht in jouw club:

Vind de leukste sporten, de dikste deals of de populairste activiteit van het moment bij het tabje "Inspiratie". Zit er een activiteit bij die jou leuk lijkt? Klik op de tegel en doorloop de stappen om de boeking compleet te maken. Zit er nu niks bij voor je? Hou deze tab goed in de gaten voor nieuwe updates!